Sweet Relaxation, de perfecte combinatie van ontspanning en figuurcorrectie

​Ons professioneel team begeleid je persoonlijk om je te helpen jou streefgewicht te behalen op een gezonde en haalbare manier met tips en advies naar voeding en dagelijkse beweging toe.

 

​Onze wellness behandelingen om af te slanken kan je ook per beurt of per 4 beurten  kopen.

 
Lymphomed 
€37.50 per beurt
6 + 1 gratis : 225€
 
Formostar:
€75 per beurt
€199 voor 4 beurten
 
Al onze toestellen worden na iedere klant grondig ontsmet , zodat we veilig kunnen werken.
We werken zoals voorheen op afspraak.

​Sweet Relaxation biedt verschillende behandelingen aan om je stofwisseling een boost te geven en extra vetten te verbranden, dit in ontspannen sfeer met onze wellness behandelingen die stress reduceren en geen fysieke inspanning vereisen.

Wat doet stress met je gewicht?

Tijdens stress worden er diverse hormonen aangemaakt die onder andere een invloed hebben op:

 • Je stofwisseling
 • Hoe actief je lichamelijk bent (onrustig)
 • Hoe veel honger je hebt

Niet bij iedereen heeft stress hetzelfde effect. Sommige mensen vallen erg af door stress, terwijl anderen juist aankomen.

Aankomen door stress

Bij sommige mensen  heeft stress  vaak een vetverbrandend effect, toch zijn er ook veel mensen die in stressvolle tijden juist aankomen. Dit komt meestal doordat deze mensen (soms onbewust!) veel of ongezond eten als uiting hebben om met stress om te gaan. Hierdoor zullen zij aankomen door stress. De schaamte voor het overgewicht kan op zichzelf het probleem verergeren door additionele stress. Hierdoor kan je dus in een neerwaartse vicieuze cirkel belanden.

​Stress zorgt voor buikvet

Een vervelende eigenschap van stresshormonen is dat ze suiker in het lichaam vrij maken en afgeven aan het bloed. Wanneer dit suiker vervolgens niet verbruikt wordt, dan zal het worden opgeslagen als vet, meestal rond de buik. Het kan dus heel goed zijn dat je maar niet van dat hardnekkige buikje afkomt doordat je te veel stresshormonen in je bloed hebt.

Body Sculptor

Haal meer resultaten uit jouw inzet!

Sport je al maar zonder veel resultaat?

Ben je van plan om meer te bewegen?

Ben je van plan om de voeding aan te passen?

​Wacht! Maak jouw inspanningen veel rendabeler!

​Geniet eerst tijdens 30 minuten van een heilzame behandeling voor de stimulatie van de lipolyse. ​

De BodySculptor ACCESS is het meest geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een middel om ervoor te zorgen dat hun inspanningen wat betreft afslanken, beweging of op de voeding letten eindelijk echt renderen met een blijvend resultaat.​

Dankzij de unieke en gepatenteerde technologie, BIOSTIMOLOGY®, wordt de lipolyse opnieuw gestimuleerd. Dankzij een betere lipolyse zal het lichaam beter vet verbranden en in het bijzonder  viscerale vetten. Ervaar een fitter gevoel, minder lusteloosheid en kortademigheid! Gezonder, vitaler en slanker door het leven… 

​Voor een echte BOOST aan de lipolyse wordt een kuur aanbevolen van 12 sessies verspreid over maximum 6 weken.

1 beurt : 45€

12 + 2 gratis beurten : 395€

2e kuur 12 beurten : 345€

3e opvolgkuur 20 beurten : 325€

 

FORMOSTAR

De FormoStar met infraroodpakking bij Sweet Relaxation te Wilrijk zorgt voor een beter en slanker figuur, een fit en gezond gevoel , werkt ontgiftend en zuiverend en is een goede therapie bij pijn bestrijding.

Hoe werkt het

FormoStar warmt de zones op waar het vetweefsel zich bevindt en stimuleert hierdoor je metabolisme en zuivering van het lichaam waardoor je 1200Kcal verliest in één behandeling van 1 uur.

FormoStar wordt met succes gebruikt bij vermageren, in combinatie met een gezond dieet.
Formostar is effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, cardio vasculaire systemen en het immuunsysteem.Doeltreffender dan andere warmte behandelingen omdat de infra rood van Formostar 2x dieper doordringt waardoor spieren en gewrichten soepeler worden. 

Upload Image...

Naast klassieke geneeskunde en medicatie biedt Formostar een weldoende oplossing voor en verlichting van

 • Chronische pijnen
 • Reuma en artritis
 • Vermoeidheidssyndroom
 • Fibromyalgie en spierproblemen
 • Menstruatiepijnen.

1 Beurt: 75€ of 2 credits 

Credits afslankbehandelingen :

1 credit = 37.50€

10 credits + 2 credits gratis = 375€

voor meer info maak vrijblijvend een afspraak op 03/321.18.15

LYMPHOMED

Wil je gezond afvallen en heb je nood aan ontspanning? Dan kan je bij Sweet Relaxation terecht om in een ontspannen sfeer, en zonder fysieke inspanning gewicht te verliezen met behulp van de Lymphomed methode te Wilrijk Ideaal voor mensen die niet kunnen sporten of als je nood hebt aan relaxatie.

​Lymphomed

Het apparaat meet de lymfen op afwijkingen en blokkades, waarna de blokkades opgeheven kunnen worden.

​Mogelijkheden

Wanneer sprake is van problemen die met het lymfesysteem te maken hebben, dan is een succesvolle behandeling met de Lymphomed in ons centrum te Wilrijk mogelijk. Te denken valt aan klachten als vermoeidheid, futloosheid, hoofdpijn, stress, teveel vocht vasthouden (oedeem), allergie en chronische pijnen. De lymfe meten en rechtstreeks draineren zijn de belangrijkste, unieke, eigenschappen van de Lymphomed, maar ook pijnbestrijding, zowel acute als chronische pijn, zijn te behandelen met dit apparaat, evenals hulp bij het verstevigen van spieren (sporten, spierdystrofie e.d.). Een slecht werkende lymfe verbrandt niet of nauwelijks suiker, zet dit om in vet waardoor vetophoping op vervelende plaatsen (cellulitis) een feit is. Daarom is de Lymphomed ook zeer geschikt als hulpmiddel bij het afvallen.

​Behandelingen

De behandelingen met de Lymphomed duren 45 minuten, ongeacht welk programma. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen, waarvan minimaal 2 in de week. Gaat het om onderhoud van uw lymfesysteem dan wordt meestal 1x per maand een afspraak gemaakt.

lymphomed: 1 beurt = 37.50€ of 1 credit

Credits afslankbehandelingen:

 • 1 credit = 37.50€
 • 10 credits + 2 credits gratis = 375€
 • 6 credits + 1 credit gratis = 225€

Persoonlijke begeleiding

Onze geschoolde en ervaren medewerkers helpen u graag bij het afslanken. Dit gaat bijvoorbeeld met het geven van voedingsadvies en tips voor het verbranden van calorieën. U krijgt een persoonlijke begeleiding waarbij u met alle vragen en opmerkingen welkom bent. Met onze wellness op maat bieden wij u een gegarandeerd resultaat op een gezonde manier.

Voedingsadvies op maat 

Gezond afvallen gaat hoe dan ook gepaard met een goede voedingsgewoonte. 
Onze taak is je te helpen een juist evenwicht te vinden in wat en wanneer je eet, we bekijken niet alleen je voedingsgewoonte maar ook je leef- en werkgewoonte en zoeken naar een voedingsprogramma dat voor jou werkt , zo kan je toch nog lekkere dingen eten en afslanken tegelijk.
De koolhydraten en vetten worden beperkt zodat je vetreserves worden aangesproken, eiwitten (bouwstenen voor het lichaam) worden toegevoegd voor behoud van spiermassa. Zo zal je vermageren op de plaatsen waar jij dat wil. Een fijnere bodycontour en slanke lijn zijn het resultaat van de behandelingen in combinatie met een gezonde voeding.

​Proteïne dieet 

Het  afslankprogramma  bij Sweet Relaxation is een wetenschappelijk onderbouwde methode om uw overtollige vetmassa efficiënt en voor goed weg te werken, aangepast aan onze huidige levenssfeer. 
Het proteïne dieet biedt u 2 gebruiksmethodes:

 • een afslankprogramma
 • een onderhoudsprogramma 

Deze methode geeft u een snel gewichtsverlies, 85% vetverbranding, opbouw van de spieren, geen hongergevoel en duurzame resultaten.
meer info over de producten op onze webshop