Anti-stress massage

Massage van rug, nek en schouders werkt stress verminderend, we eindigen de massage met een korte ontspannende Cranio Sacraal sessie : Deze therapie is erop gericht blokkades binnen het cranio-sacraal systeem op te heffen zodat hersenvliezen en de schedelbotten meer ruimte krijgen, de behandeling geeft de spieren, weefsels, organen enz. de kans om op eigen tempo hun oorspronkelijke bewegingsvrijheid terug te krijgen en zo spanningen los te laten.

 • Duurtijd: 30 min.: 
 • Prijs: € 38 
 • Duo massage : € 76

Anti-stress massage met algenpakking

Algen werken sterk ontgiftend en zijn goed te gebruiken bij rugpijnen en spierklachten.
Het algenpoeder wordt vermengd met warm water en enkele druppels geranium of lavendel olie tot een dikke pap .
De pap wordt verdeelt over de pijnlijke rug en warm gehouden met een kersenpitkussen gedurende 15 min.
Daarna worden de rug en schouders intensief gemasseerd, we eindigen de massage met een korte ontspannende Cranio Sacraal sessie

 • Duurtijd: 45 min.: 
 • Prijs: € 53 
 • Duo massage : € 106

B-zen treatment – sparoma scrubmassage

Kies voor een scrub van het volledige lichaam met Sparomazouten en voedende en hydraterende crèmes van Pandhys, of een scrub van de rug met een  suikermassage en parrafinepakking. 
Deze luxueuze Spa-behandeling revitaliseert de huid, verwijdert dode huidcellen, verbetert de circulatie, voedt en verstevigt de droge of jeukende huid. 
Reserveer snel uw afspraak voor deugddoende gezichts- of lichaamsverzorgingen te Wilrijk!

 • Prijs: € 71.50

Chakramassage

Onze chakramassage en polariteitsmassage in onze zaak te Wilrijk zijn gebaseerd op het bestaan van een energiepatroon waarvan het lichaam gebruik maakt om zichzelf te genezen.
Bij deze massage wordt de levensenergie die door de inwendige organen en lichaamsweefsels stroomt behandeld, en er word gebruik gemaakt van bipolaire contacten.

Positief en negatief geladen zones

Tijdens onze chakramassage en polariteitsmassage wordt steeds contact word gemaakt op het lichaam met een positief geladen en een negatief geladen plek zodat u volledig kunt ontspannen en relaxen.
De Chakra’s worden gestimuleerd tot werking, waardoor een harmonieus gevoel optreedt.

Ontspanning en stimulering

Deze massage is ontspannend, maar tevens ook stimulerend , mentale en emotionele spanningen verminderen, de energiestroom van het lichaam word in evenwicht gebracht.

 • Duurtijd: 75 min.
 • Prijs: € 71.50
 • duo massage : 143 €

Energetische  massage

Bij een energetische massage  worden verschillende massagetechnieken gebruikt, de spieren worden losgemaakt en de energie in het lichaam verdeeld zodat het lichaam energetisch gezien in harmonie komt. Tevens worden de meridianen die over het lichaam lopen positief beïnvloed, we eindigen de massage met een korte ontspannende Cranio Sacraal sessie: Deze therapie is erop gericht blokkades binnen het cranio-sacraal systeem op te heffen zodat schedelbeenderen, ruggengraat en heiligbeen meer ruimte krijgen, de behandeling geeft de spieren, weefsels, organen enz. de kans om op eigen tempo hun oorspronkelijke bewegingsvrijheid terug te krijgen en zo spanningen los te laten.
Het resultaat is verlichtend en ontspannend.

Oplossing tegen diverse kwalen

Onze energetische massage te Wilrijk helpt preventief tegen allerlei kwalen, doordat alle organen gestimuleerd worden en zodoende goed blijven functioneren.
Bij deze massage word het hele lichaam behandelt, verschillende essentiële oliën worden gebruikt.

 • Duurtijd: 60 min.
 • Prijs: € 63
 • Duomassage : € 126

​Energetische massage met modderpakking

Deze healing Georgikon mud zit boordevol mineralen die sterk ontgiftend zijn en goed te gebruiken bij rugpijnen en spierklachten.
De modder wordt vermengd met enkele druppels geranium of lavendel olie .
De modder wordt verdeelt over de pijnlijke rug en warm gehouden met een kersenpitkussen gedurende 20 min.
Daarna worden de rug en schouders intensief gemasseerd, we eindigen de massage met een korte ontspannende Cranio Sacraal sessie.

 • Duurtijd: 70 min.
 • Prijs: € 71.50
 • Duomassage € 143

HOOFD- EN GEZICHTSMASSAGE

Een gelaatsmassage geeft een gevoel van rust en ontspanning, het is een verfrissende ervaring zowel voor het lichaam als voor de geest.
De hoofdmassage en gezichtsmassage te Wilrijk  in ons instituut nemen het teveel spanningen in het hoofd weg, verlichten pijnlijke ogen en hoofdpijn zodat bijna iedereen ervaart dit als prettig en ontspannend.

Minder rimpels en gezondere uitstraling

Een gezonde blos, vermindering van rimpels en strakkere kin en wangen worden gezien als positieve resultaten van een gezichtsmassage.

 • Gezichtsmassage van 30 min
  Prijs: € 38
 • Gezichtsmassage bij gelaatsverzorging van 20 min
  Prijs: € 24

Chinese hoofdmassage

Een Chinese hoofdmassage bij Sweet Relaxation te Wilrijk is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze. Net zoals bij Shiatsu, wordt er druk uitgeoefend op bepaalde punten van de meridianen, om zo de levensstroom positief te beïnvloeden. Deze massage reguleert de stofwisseling en heeft een directe uitwerking op het centrale zenuwstelsel van de wervelkolom met de organen. Een Chinese hoofdmassage verlicht hoofdpijn en schouder- en nekklachten.

 • Chinese hoofdmassage van 20 min
  Prijs : € 24

Kindermassage

Kinderen die zich overdag in een onrustige omgeving bevinden kunnen vaak moeilijk inslapen, of worden ‘s nachts wakker. Oververmoeide kinderen worden ‘s morgens niet goed wakker. Een uitgebalanceerde kindermassage te Wilrijk bij Sweet Relaxation  kan het kind helpen tot rust te komen en zorgen voor een ontspannende nachtrust.

Gebruik van drukpunten

Bij deze massage worden acupressuurpunten gebruikt om bepaalde meridianen positief te beïnvloeden. De moeder kan zelf ook helpen door de voeten van het kind zachtjes te masseren om het kind een veilig gevoel te geven tijdens de behandeling.

Effect snel zichtbaar

Het effect van onze kindermassage te Wilrijk zal na een paar beurten merkbaar zijn, de moeder kan dan thuis het kind zelf verder behandelen met essentiële oliën zoals lavendel, kamille, petit grain of mandarijn. Een paar druppeltjes lavendel op een aromasteentje zorgt voor een ontspannen nachtrust.

 • Duurtijd: 30min
 • Prijs: € 32,50

Voetmassage

Bewerking van drukpunten

Je lichaam zal je eeuwig dankbaar zijn wanneer je de weldaad en ontspanning in de diepste vezels van je lichaam voelt na een ontspannende voetmassage. In het begin kan het een beetje pijnlijk zijn, maar na afloop voel je je vederlicht en helemaal ontspannen, bepaalde drukpunten worden bewerkt met acupressuur.

​Massage op maat

Afhankelijk van hetgeen u behandeld wenst te zien zorgen wij voor een deugddoende voetmassage op maat in ons instituut te Wilrijk. U kunt kiezen voor de lange of korte massage, afhankelijk van uw eigen wensen.

 • 20 minuten : € 24
 • 30 minuten : € 38

Zwangerschapsmassage

100% veilig voor moeder en kind

Onze zwangerschapsmassage te Wilrijk heeft een positieve uitwerking op het kindje en laat uw baby samen met u ontspannen en genieten. 
We masseren met 100% plantaardige amandel olie met essentiële olie van lavendel, deze heeft een ontspannende werking op zowel moeder als kind en is veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Keuze uit behandeling van diverse lichaamsdelen

De bedoeling van de massage is om te ontspannen, te relaxen en nadien als herboren buiten te gaan.
Er is keuze uit een anti stress rug, schouder en hoofdmassage  of een volledige lichaamsmassage.

Bij twijfel of wanneer er sprake is van een voorgeschiedenis of miskraam raden we aan eerst contact op te nemen met arts vooraleer een afspraak te maken voor de massage.
De massage wordt uitgevoerd in ruglig op hydromed warmwaterkussens – ontspanning voor mama en baby.

Prijs:

 • 30 min : 48€
 • 60 min : 71.50€

RELAXATIEMOMENT VOOR TWEE

Niets zo zalig als samen met uw partner, vriend of familielid te genieten van een deugddoende behandeling of massage. Opteer daarom voor zo’n speciaal relaxatiemoment te Wilrijk bij Sweet Relaxation  en ontdek de zaligheid van onze behandelingen!

​Samen genieten

De eerste persoon krijgt tijdens ons relaxatiemoment te Wilrijk een massage, terwijl de tweede persoon geniet van een therapeutische infrarood behandeling van Formostar.
Nadien wordt er gewisseld en komen jullie volledig ontspannen buiten.

​Allebei en tegelijk ontspannen

​Massage van rug, nek en schouders  met een korte ontspannende Cranio Sacraal sessie en een  infrarood behandeling:

 • Duurtijd: 75 min.: 
 • Prijs: € 136

Duo massage

Geef een massage cadeau!! de perfecte cadeaubon voor iedereen…

Een aantal massages die wij voorzien kunnen perfect omgetoverd worden in een zalige duomassage, gegeven door de beste therapeuten regio Wilrijk, in de buurt van Antwerpen.

Geniet samen van een heerlijke massage …een korte vakantie …..in alle rust genieten ….ga herboren terug buiten .

Een duomassage te Wilrijk bij Sweet Relaxation kan gecombineerd worden met gebruik van het sauna complex privé , zo kan je nog even een paar uur nagenieten van de ontspannen werking van de massage.

Keuze uit energetische massage, ayurveda of chakra massage, candle massage of massage met algenpakking.

Voor prijzen kan je steeds terecht op de specifieke massagepagina’s.

Hydromed massage

​HydroMed Massage is een revolutionaire massagemethode waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciale warm matermatras.

‘Revolutionair’ omdat het hele lichaam optimaal  behandeld kan worden, in ruglig , een zeer goed alternatief voor mensen met rugklachten waardoor op de buik liggen moeilijk is of tijdens de zwangerschap.

Door warmte van het matras ontspant het zenuwsysteem zich , terwijl de wervelkolom in een optimale, natuurlijke positie ligt.

 • De cliënt ligt warm, kan sneller ontspannen.
 • Omwenteling tijden de massage is niet meer nodig en door optimale ondersteuning van de wervelkolom ligt de cliënt in een comfortabele positie,zodat b.v. ernstige rugklachten ook ontspanning optreedt.

​Massage van rug, nek en schouders:

 • Duurtijd: 30 min.: 
 • Prijs: € 48
 • Massage van volledig lichaam :
 • Duurtijd: 60 min.: 
 • Prijs: € 71.50